InvestmentInCroatia, Obala Josipa Broza Tita 5, 52470 UmagTel: +385 52 651 000 :: Mob: +385 91 938 887 4 :: team@investmentincroatia.com

Novi google business site

InvestmentInCroatia Group, IIC group, od danas ima novu Google business stranicu, na kojoj ćemo objavljivati sve radove i vijesti, kako bi što više približili klijentima trendove u nekretninskom biznisu.
 
https://business.google.com/site/l/01782522699830945623

Prva vila u Hrvatskoj prodana putem VR tehnologije

Kako je potrebno biti u korak s vremenom, te pratiti razvoj tehnologija, članica IIC grupe Luxury real estate Farkaš Hrvatska, uspješno je prva u Hrvatskoj, kupcima iz SAD-a prodala putem VR tehnologije vilu sa bazenom u Istri. Uskoro na renoviranom site-u, sve luksuzne nekretnine će se moći pregledavati krpz virtualnu stvarnost, videom, okoliš nekretnine te sam vanjski izgled nekretnine kao i njen interijer.

Hrvatsko - kinesko partnerstvo

Velika nam je čast, što je naša IIC group postala članica Hrvatsko-Kineskog udruženja za znanstvene, kulturne i poslovne asocijacije. 
Ovom prilikom se želimo zahvaliti predsjedniku gosp. Branko Balon, što je prepoznao naš dugogodišnji rad, te u nama prepoznao partnera za suradnju.

Potražnja za luksuznim vilama na području cijele Hrvatske!

Cijenjeni klijenti,

 

Zbog velikog broja upita naših kupaca iz cijele Europske unije, potražujemo na području Republike Hrvatske vile kategorije 4 i 5 zvjezdica.

Molimo sve podatke o nekretninama, šaljite na naš e-mail: team@investmentincroatia.com

 

Vš IIC Group!

Legalizacija | Ozakonjenje

Cijenjeni klijenti,

 

Kako je ostalo nešto više od mjesec dana za predaju zahtjeva za nezakonito sagrađene objekte, podsjećamo da kako bi do zadanog roka se isti zahtjevi mogli predati, sve potrebne podatke za predaju zahtjeva pošaljete na naš e-mail: team@investmentincroatia.com